top of page
1/1

Hvad vil der ske hvis vi sejler hinanden i møde, og sammen skaber en midlertidig by forfra midt ude på vandet?


Vi har fået grønt lys til at eksperimentere med bæredygtighed, byformer, kunst og kultur i form af en midlertidig by. Byen danner ramme for en mini-festival/etmini-samfund/mini-hvad-syntes-du-selv-det-skal-være.

Det kommer til at eksistere i et døgn og vil ligge som en perle i Københavns Havn  Her kan man sejle ud og lægge til nabobåden - og så ellers bare hænge ud. Måske kun en eftermiddag eller i hele det døgns tid den midlertidige by eksisterer. Bar Forfra aka Cocktails on tap by Butique Lize køler drinks gennem 8 meter vand, der bygges, der bygges tømmerflåder i metervis, Gry Bagøien spiller til solnedgangen, Claus Ankersen er smuk med ord, Jacob Hallgreen manifester den og Ib van Deurs læser højt. DJ Kaptajn spiller vinyler og andre gode folk kommer og bidrager med hvad de nu har. Det handler om at give, skabe og nyde - og vi tror det bliver smukt og pisse fedt at skabe vores egen Waterworld :)

Det er andet år vi flyder sammen og i år har vi sat humane byer, off the grid løsninger og bæredygtighed på programmet. Vi lægger ud med nogle spændende mennesker i talks og debatter, blandt andre arkitekt Karsten Pålsson og aktionsfilosof Oleg Kofoed.

Og så har vi allieret os med saunadomen fra Illutron, så husk håndklæde.

Alle er velkomne, så længe du kender de basale søfartsregler, er selvflydende i eget fartøj, og medbringer alt hvad der skal til, for at du kan overleve og klare dig selv. Og tager alt med dig igen, når byen opløses.

 

Kom glad!

2017

bottom of page